βρειτε μας

 Ανακοίνωση - Έκτακτα Φαινόμενα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!

Σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων που αφορούν το νέο κορωνοϊό Covid-19 από 16/3/2020 έως 15/4/2020

Παρακαλούμε προστατέψετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Μένουμε σπίτι!

Καλή Υπομονή

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
pistopoihtika peri mi amfisvitisis klironomikou dikeomatos

Το πιστοποιητικό περί μη αμφισβήτησης κληρονομικού δικαιώματος, διαφορετικά ονομάζεται και πιστοποιητικό περί μη προσβολής κληρονομικού δικαιώματος, θεωρείται ένα κληρονομικό πιστοποιητικό και χρησιμοποποιείται πρωτίστως για την έκδοση του κληρονομητηρίου, για την διαχείριση λογαριασμών στις τράπεζες, το κτηματολόγιο κ.α.

Η εταιρία Διεκπεραιώσεις.GR μπορεί να εκδόσει το πιστοποιητικό περί μη αμφισβήτησης κληρονομικού δικαιώματος για εσάς από το αρμόδιο πρωτοδικείο του θανόντα.

 

Απαραίτητες ενέργειες για το πιστοποιητικό περί μη αμφισβήτησης κλ. δικαιώματος

 

Το πιστοποιητικό περί μη προσβολής ή αμφισβήτησης κληρονομικού δικαιώματος εκδίδεται από το Πρωτοδικείο Αθηνών (κτίριο 2) για θανάτους από 1/1/2015 και μετά, ενώ για παλαιότερους θανάτους εκδίδεται από το αρχείο του Πρωτοδικείου Αθηνών (Λουκάρεως 14, 4ο υπόγειο)

 

  

Στην περίπτωση που θα χρησιμοποιήσετε το πιστοποιητικό στο εξωτερικό, θα πρέπει να επισημειωθεί και με τη σφραγίδα της Χάγης (apostile) από το αρμόδιο Πρωτοδικείο.

 

Δείτε εδώ την κοστολόγηση των υπηρεσιών μας

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Είμαστε εταιρία που αναλαμβάνει διεκπεραιώσεις για λογαριασμό σας και ΔΕΝ είμαστε υποκατάστημα ή συνεργάτες των εν λόγω δημόσιων υπηρεσιών και ΔΕΚΟ

 

Εάν οι πληροφορίες σας φάνηκαν χρήσιμες, παρακαλώ δώστε μας ΜΙΑ θετική αξιολόγηση στο πάνω μέρος της σελίδας. Ευχαριστούμε !!!

Κύλιση στην Αρχή